tiistai 21. toukokuuta 2013

Miksi olla onnellinen?

Onnellisuuteen on hyvä pyrkiä. Miksi? 

Siksi, että se mielestäni lisää ihmisen hyvinvointia. Kun mieli voi hyvin, niin usein koko ihminen voi hyvin. Mielen terveys on tärkeä asia ja sitä ruokitaan onnellisuudella.

Tahdon pyrkiä onnellisuuteen myös siksi, että se on yhden miehen vastalause monen ihmisen jatkuvaa negailua, valittamista ja pessimismiä vastaan. Olen välillä saanut sellaisesta jopa tarpeekseni ja haluan olla erilainen.

Positiivinen elämänasenne auttaa elämässä, veikkaan. Ja luulen, että on helpompaa omata positiivinen elämänasenne, kun on mahdollisimman onnellinen.

Mikä tämän blogin tarkoitus sitten on?

Tämän blogin tarkoitus on näyttää maailmalle kuinka onnellinen jätkä Viltsu on!

No ei, vaan tämän blogin tarkoitus on käydä läpi, tutkia ja kirjoittaa onnellisuudesta. Lähinnä itseni takia.

Olen huomannut, että netistä löytyy paljon tietoa onnellisuudesta ja haluan perehtyä tuohon tietoon ja kirjoittaa siitä tänne. Lisäksi kirjoitan tänne muitakin mietteitä onnellisuudesta.

Ja on hyvä huomata, että tässä blogissa ei välttämättä ole kiistattomia totuuksia tai asioita, joista ei voisi olla eri mieltä. Täältä löytyy ajatuksiani onnellisuudesta. Ainakin tällaista ideaa lähden kokeilemaan. =)

Olen sitä mieltä, että onnellisuus ei tule rahan, saavutusten, vallan tai titteleiden johdosta vaan onnellisuus tulee oikealla elämänasenteella.

Eikä onnellisuus ole on-off-juttu. Ei ihminen ole välttämättä vain onneton tai onnellinen. Sitä voi olla tänään onnellinen ja huomenna vielä onnellisempi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti